Online tool MyProtect

Jouw verzekeringsadministratie wordt a piece of cake

  • Overzie je lopende polissen in “Mijn verzekeringen” en geef eenvoudig nieuwe offertes en schades in.
  • Beheer al je werven in “Mijn werfattesten” en krijg een eenvoudig en visueel overzicht van al jouw verzekeringsadministratie.
  • Verzamel alle werf- en bouwpartnergegevens in één online tool en vergemakkelijk zo de controle op attesten tienjarige aansprakelijkheid.

 > Login MyProtect

 

Ontdek wat onze klanten vinden van MyProtect

Attest 10-jarige: snel en makkelijk

“Via de MyProtect-tool kan ik online snel en op een veilige en eenvoudige manier mijn attest 10-jarige woningbouw opvragen en archiveren.”
Liesbet (SFAR Architecten)

 

Handig overzicht

“Al mijn verzekeringen en schades beheren: het is vaak een titanenklus. Via MyProtect heb ik alle cruciale informatie op één scherm. Ik kan er de lopende polissen raadplegen, maar ook nieuwe offertes en schadedossiers aangeven en de bestaande overlopen.”
Tess Lenzer (I.T.L. BVBA)

 

Intuïtief gebruik

“MyProtect is een heel doeltreffende managementtool die bijvoorbeeld de jaarlijkse aangifte sterk vereenvoudigt. De online tool werkt bijzonder intuïtief, zodat je al snel de vele mogelijkheden spontaan gebruikt. Zo kan je werf- en bouwpartnergegevens makkelijk kopiëren voor het invullen van andere bouwverzekeringen en verzekeringsattesten. Daarnaast waardeer ik vooral het professionele en vriendelijke contact met het team.”
Agnès Deblander (Open Architectes)

Minder administratieve rompslomp

“Al na een tweetal uur was ik helemaal vertrouwd met de tool. In het begin moet je wel veel data ingeven, maar daarna kan je die gegevens telkens hergebruiken. Echt een voortreffelijk hulpmiddel om je dossiers te beheren in het kader van de wet-Peeters. Ik gebruik de tool nu systematisch en dat levert een enorme tijdsbesparing op, zowel voor mijn jaarlijkse aangifte als het opvragen van attesten bij bouwpartners.”
Stephanie Dejaiffe (Dejaiffe Stephanie Architecte Sprl)

 

Efficiëntie troef

“Ik vind de MyProtect-site behoorlijk praktisch en duidelijk. Het is bijvoorbeeld erg handig dat je alle data die je eerder al hebt ingegeven opnieuw kan gebruiken. Een pluspunt is ook dat je bijna automatisch een aansporing kan sturen naar aannemers en ingenieurs om hun attesten voor hun tienjarige verzekering aan te leveren. Dat werkt heel efficiënt.”
Héloïse Scaillet (La Grange)

 

Werfgegevens delen

“Via MyProtect krijgen we een compleet overzicht van onze lopende werven. Omdat we de gegevens rechtstreeks kunnen inladen voor de jaarlijkse aangifte, verloopt dit meteen ook een pak vlotter. We kunnen zelfs een aannemer de door ons ingevulde bouwtechnische gegevens doorsturen, zodat hij meteen via zijn verzekeringsspecialist een offerte tienjarige woningbouw kan aanvragen. Kortom, deze software is heel praktisch en doeltreffend.”
Goedele Pyncket & Sarah Buntinx (Buntinx – Pyncket Architecten)