Vacatures

Wil je deel uitmaken van ons team? Protect is een relatief jonge onderneming die bestaat uit een 45-tal hooggeschoolde medewerkers. We focussen ons op de zaken waar we goed in zijn, namelijk beroepsaansprakelijkheid en bouwschade.

Protect is een familiale en onafhankelijke KMO, een unicum bij verzekeringsmaatschappijen. We kunnen ons geen logge administratie veroorloven. Daarom zetten we hard in op een vlakke structuur, korte beslissingstermijnen, betrokkenheid en aanspreekbaarheid.

We willen ook meer zijn dan een verzekeraar. We willen onze klanten niet enkel beschermen, maar ook ondersteunen. Daarom bieden wij naast innovatieve en specifieke verzekeringsproducten op maat ook een gratis kwalitatief dienstenpakket aan. Ook klantvriendelijkheid, innovatie en een faire prijs voor een goede kwaliteit zitten in onze missie vervat en zijn geen holle slogans.

Zin gekregen om onze dynamische ploeg te komen versterken? Bekijk dan zeker onze openstaande vacatures of solliciteer spontaan via hrm@protect.be

Protect is momenteel op zoek naar een:

UNDERWRITER (m/v)

Je taken:

• Het analyseren, beoordelen, adviseren en accepteren van risico’s in de tak beroepsaansprakelijkheid
• Het proactief beheren van de bestaande verzekeringsportefeuille door de beste verzekeringsoplossing te bieden op maat van onze klant
• Het onderhouden van vlotte en servicegerichte contacten met klanten en makelaars

 Je profiel:

• Je hebt een master of bachelor diploma in verzekeringen. Een master in een technische opleiding is zeker een pluspunt
• Je hebt minimum 5 jaar ervaring in BA (bij een verzekeraar of makelaar)
• Je bent klant- en oplossingsgericht en werkt goed in teamverband
• Je bent Nederlandstalig. Tweetaligheid is een pluspunt

Aanbod:

Protect is een jonge, dynamische onderneming met korte beslissingslijnen. Een maatschappij met faam binnen de verzekerings- en bouwwereld. Extralegale voordelen: hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, bonusplan, maaltijdcheques, ecocheques. Oog voor de work-life balance dankzij glijdende uren en een optie tot thuiswerk. Regelmatige evenementen, zoals seminaries.
Je krijgt intern een opleiding met betrekking tot de wetgeving. Vlotte bereikbaarheid nabij Koekelberg.

 

Solliciteer nu en stuur je CV naar hrm@protect.be