Vacatures

Wil je deel uitmaken van ons team? Protect is een relatief jonge onderneming die bestaat uit een 45-tal hooggeschoolde medewerkers. We focussen ons op de zaken waar we goed in zijn, namelijk beroepsaansprakelijkheid en bouwschade.

Protect is een familiale en onafhankelijke KMO, een unicum bij verzekeringsmaatschappijen. We kunnen ons geen logge administratie veroorloven. Daarom zetten we hard in op een vlakke structuur, korte beslissingstermijnen, betrokkenheid en aanspreekbaarheid.

We willen ook meer zijn dan een verzekeraar. We willen onze klanten niet enkel beschermen, maar ook ondersteunen. Daarom bieden wij naast innovatieve en specifieke verzekeringsproducten op maat ook een gratis kwalitatief dienstenpakket aan. Ook klantvriendelijkheid, innovatie en een faire prijs voor een goede kwaliteit zitten in onze missie vervat en zijn geen holle slogans.

Zin gekregen om onze dynamische ploeg te komen versterken? Bekijk dan zeker onze openstaande vacatures of solliciteer spontaan via hrm@protect.be!

Kijk snel hieronder voor onze openstaande vacatures:

Dossierbeheerder verzekeringen

Onderschrijver

Bouwkundig ingenieur-expert

Commercieel adviseur verzekeringen

DOSSIERBEHEERDER VERZEKERINGEN

 Je taken:

Je staat in voor de totale administratie van de opstart van verzekeringen, waarbij je polissen van jouw eigen klanten van A tot Z beheert. Concreet houdt dit in: vlot opstellen van de polissen en offertes, de acceptatie risico’s, de bijvoegsels en de afrekeningen van het dossier. Je communiceert hierbij met verschillende partijen zowel intern als extern.

Je profiel:

Je bent analytisch onderlegd en hebt een grote interesse in verzekeringen. Je hebt een dynamische persoonlijkheid en kan je communicatief goed uitdrukken. Je bent nauwkeurig, leergierig en assertief.

Aanbod:

Protect is een jonge, dynamische onderneming met korte beslissingslijnen. Een maatschappij met faam binnen de verzekerings- en bouwwereld. Extralegale voordelen: hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, bonusplan, maaltijdcheques, ecocheques. Oog voor de work-life balance dankzij glijdende uren en een optie tot thuiswerk. Regelmatige evenementen, zoals seminaries. Je krijgt intern een opleiding met betrekking tot de wetgeving. Vlotte bereikbaarheid nabij Koekelberg.

Reageer nu meteen en word onze nieuwe collega!
Stuur je CV naar hrm@protect.be.

 

ONDERSCHRIJVER

Je taken:

Je wordt verantwoordelijk voor de risico-inschattingen (bouwgerelateerd) en voor de acceptatie van verzekeringspolissen.

Je profiel:

Je bent bouwkundig ingenieur of bachelor verzekeringen met ervaring in technische verzekeringen. Je houdt van een afwisselende functie met nadruk op bouwkunde en veiligheid. Je bent Nederlandstalig en spreekt behoorlijk Frans en Engels. Je bent bereid om je trimestrieel een dag naar Frankrijk/Luxemburg te verplaatsen.

Aanbod:

Protect is een jonge, dynamische onderneming met korte beslissingslijnen. Een maatschappij met faam binnen de verzekerings- en bouwwereld. Extralegale voordelen: hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, bonusplan, maaltijdcheques, ecocheques. Oog voor de work-life balance dankzij glijdende uren en een optie tot thuiswerk. Regelmatige evenementen, zoals seminaries. Je krijgt intern een opleiding met betrekking tot de wetgeving. Vlotte bereikbaarheid nabij Koekelberg.

Reageer nu meteen en word onze nieuwe collega!
Stuur je CV naar hrm@protect.be.

 

BOUWKUNDIG INGENIEUR-EXPERT

Je taken:

Je staat onze verzekerden op technisch vlak bij schades bij in het kader van bouwverzekeringen.
Je ondersteunt de dienst acceptatie ABR en 10-jarige en doet tevens de werfcontroles in het kader van deze polissen.

Je profiel:

Je hebt een diploma industrieel ingenieur of burgerlijk ingenieur-architect. Je hebt minstens 5 jaar werfervaring en je bent Nederlandstalig met kennis van het Frans.

Aanbod:

Protect is een jonge, dynamische onderneming met korte beslissingslijnen. Een maatschappij met faam binnen de verzekerings- en bouwwereld. Extralegale voordelen: hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, bonusplan, ecocheques, een firmawagen en smartphone. Oog voor de work-life balance dankzij glijdende uren en een optie tot thuiswerk. Regelmatige evenementen, zoals seminaries. Je krijgt intern een opleiding met betrekking tot de wetgeving. Vlotte bereikbaarheid nabij Koekelberg.

Reageer nu meteen en word onze nieuwe collega!
Stuur je CV naar
 hrm@protect.be.

 

 

COMMERCIEEL ADVISEUR VERZEKERINGEN

Je taken:

Je maakt deel uit van een team commercieel adviseurs (5), met elk hun eigen regio.
De regio van jouw portefeuille wordt bepaald in functie van je woonplaats.
Je staat in voor de prospectie van architecten, ingenieurs en andere vrije beroepen in de bouwsector en je gaat actief op zoek naar samenwerkingen met verzekeringsmakelaars.
Daarnaast heb je aandacht voor de tevredenheid van het bestaand cliënteel en onderhoud je een goed contact met onze partnermakelaars.  Je verruimt je netwerk via aanwezigheid op events binnen de bouwsector en je bent het aanspreekpunt voor klanten op onze zelf georganiseerde infosessies. Je communiceert vlot met de binnendienst voor de administratieve opvolging.

Je profiel:

Je hebt een bachelordiploma, en hebt ervaring in een commercieel profiel.
Ervaring in de verzekeringssector is een pluspunt.

Aanbod:

Protect is een jonge, dynamische onderneming met korte beslissingslijnen. Een maatschappij met faam binnen de verzekerings- en bouwwereld. Extralegale voordelen: hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, bonusplan, ecocheques, een firmawagen, laptop en smartphone. Regelmatige evenementen, zoals seminaries. Je krijgt intern een opleiding met betrekking tot de wetgeving. Vlotte bereikbaarheid nabij Koekelberg.

Reageer nu meteen en word onze nieuwe collega!
Stuur je CV naar
 hrm@protect.be.