Vacatures

Wil je deel uitmaken van ons team? Protect is een relatief jonge onderneming die bestaat uit een 45-tal hooggeschoolde medewerkers. We focussen ons op de zaken waar we goed in zijn, namelijk beroepsaansprakelijkheid en bouwschade.

Protect is een familiale en onafhankelijke KMO, een unicum bij verzekeringsmaatschappijen. We kunnen ons geen logge administratie veroorloven. Daarom zetten we hard in op een vlakke structuur, korte beslissingstermijnen, betrokkenheid en aanspreekbaarheid.

We willen ook meer zijn dan een verzekeraar. We willen onze klanten niet enkel beschermen, maar ook ondersteunen. Daarom bieden wij naast innovatieve en specifieke verzekeringsproducten op maat ook een gratis kwalitatief dienstenpakket aan. Ook klantvriendelijkheid, innovatie en een faire prijs voor een goede kwaliteit zitten in onze missie vervat en zijn geen holle slogans.

Zin gekregen om onze dynamische ploeg te komen versterken? Bekijk dan zeker onze openstaande vacatures of solliciteer spontaan via hrm@protect.be!

VACATURE DOSSIERBEHEERDER VERZEKERINGEN

Je taken

Je staat in voor de totale administratie van de opstart van verzekeringen, waarbij je polissen van jouw eigen klanten van A tot Z beheert. Concreet houdt dit in: vlot opstellen van de polissen en off ertes, de acceptatie risico’s, de bijvoegsels en de afrekeningen van het dossier. Je communiceert hierbij met verschillende partijen zowel intern als extern.

Je profiel

  • Je bent analytisch onderlegd en hebt een grote interesse in verzekeringen.
  • Je hebt een dynamische persoonlijkheid en kan je communicatief goed uitdrukken.
  • Je bent nauwkeurig, leergierig en assertief

Aanbod

Een jonge dynamische onderneming met een vlakke structuur en korte beslissingslijnen. Op termijn een functie waarbij je zelfstandig kan werken en eigen verantwoordelijkheden draagt. Een relatief flexibele werktijdregeling. Een concurrentieel salarispakket aangevuld met extralegale voordelen (o.m. pensioenplan, bonusplan, hospitalisatieverzekering en maaltijdcheques).

Interesse? Aarzel niet en mail je CV en sollicitatiebrief naar hrm@protect.be