Vacatures

Wil je deel uitmaken van ons team? Protect is een relatief jonge onderneming die bestaat uit een 45-tal hooggeschoolde medewerkers. We focussen ons op de zaken waar we goed in zijn, namelijk beroepsaansprakelijkheid en bouwschade.

Protect is een familiale en onafhankelijke KMO, een unicum bij verzekeringsmaatschappijen. We kunnen ons geen logge administratie veroorloven. Daarom zetten we hard in op een vlakke structuur, korte beslissingstermijnen, betrokkenheid en aanspreekbaarheid.

We willen ook meer zijn dan een verzekeraar. We willen onze klanten niet enkel beschermen, maar ook ondersteunen. Daarom bieden wij naast innovatieve en specifieke verzekeringsproducten op maat ook een gratis kwalitatief dienstenpakket aan. Ook klantvriendelijkheid, innovatie en een faire prijs voor een goede kwaliteit zitten in onze missie vervat en zijn geen holle slogans.

Zin gekregen om onze dynamische ploeg te komen versterken? Bekijk dan zeker onze openstaande vacatures of solliciteer spontaan via hrm@protect.be

We zijn momenteel op zoek naar een m/v:

ADMINISTRATIEVE HULP

contract van bepaalde duur (2 maand) - voltijds of deeltijds

Je taken:           

  • Het omzetten van ondertekende offertes naar polissen via input van bestaande gegevens
  • Het afprinten of digitaal verzenden van polisdocumenten
  • Het beheren van een mailbox/takenplatform van waaruit je bovenstaande taken toepast

 Je profiel:

  • Je hebt een diploma secundair onderwijs
  • Je bent administratief sterk en kan zelfstandig werken
  • Repetitief werk schrikt je niet af
  • Je bent Nederlandstalig. Tweetaligheid is een pluspunt

Aanbod:            

Protect is een jonge, dynamische onderneming met faam binnen de verzekerings- en bouwwereld.

Je komt terecht in een team van underwriters die je van de nodige opleiding en coaching zullen voorzien.

Je werkt eerst in een flexibel uurrooster op ons kantoor nabij Koekelberg, dat vlot bereikbaar is met het openbaar vervoer. Van zodra je de job beheert werk je ofwel vanop kantoor ofwel van thuis.

Extralegale voordelen: maaltijdcheques, terugbetaling vervoerskosten aan 80% (of 100% indien je kiest voor trein & metro).