Vacatures

Wil je deel uitmaken van ons team? Protect is een relatief jonge onderneming die bestaat uit een 45-tal hooggeschoolde medewerkers. We focussen ons op de zaken waar we goed in zijn, namelijk beroepsaansprakelijkheid en bouwschade.

Protect is een familiale en onafhankelijke KMO, een unicum bij verzekeringsmaatschappijen. We kunnen ons geen logge administratie veroorloven. Daarom zetten we hard in op een vlakke structuur, korte beslissingstermijnen, betrokkenheid en aanspreekbaarheid.

We willen ook meer zijn dan een verzekeraar. We willen onze klanten niet enkel beschermen, maar ook ondersteunen. Daarom bieden wij naast innovatieve en specifieke verzekeringsproducten op maat ook een gratis kwalitatief dienstenpakket aan. Ook klantvriendelijkheid, innovatie en een faire prijs voor een goede kwaliteit zitten in onze missie vervat en zijn geen holle slogans.

Professionals protecting professionals

Protect zet zeer sterk in op opleiding en kennisoverdracht van haar medewerkers. Nieuwe medewerkers worden sterk begeleid en opgeleid door onze eigen vakmensen met hun relevante expertise. 

Een hele loopbaan lang zetten wij in op opleiding en talentontwikkeling, zodat wij de expert kunnen zijn in ons vak. Wij zijn de professionals die andere professionals beschermen.

Zin gekregen om onze dynamische ploeg te komen versterken? Bekijk dan zeker onze openstaande vacatures of solliciteer spontaan via hrm@protect.be

Momenteel zijn wij op zoek naar een m/v

COMMERCIEEL ADVISEUR VERZEKERINGEN

Je taken
Je maakt deel uit van een team commercieel adviseurs (5), met elk hun eigen regio.
De regio van jouw portefeuille wordt bepaald in functie van je woonplaats (of Oost- en West-Vlaanderen of Vlaams-Brabant en Zuid Antwerpen).
Je staat in voor de prospectie van architecten, ingenieurs en andere vrije beroepen in de bouwsector en je gaat actief op zoek naar samenwerkingen met verzekeringsmakelaars.
Daarnaast heb je aandacht voor de fidelisering van het bestaand cliënteel en onderhou je een goed contact met onze partnermakelaars.
Je verruimt je netwerk via aanwezigheid op events binnen de bouwsector en je bent het aanspreekpunt voor klanten op onze zelf georganiseerde infosessies.
Je communiceert vlot met de binnendienst voor de administratieve opvolging.

Je profiel
Je hebt een bachelordiploma, en hebt ervaring in een commercieel profiel.
Ervaring in de verzekeringssector is een pluspunt.

Aanbod
Protect is een jonge, dynamische onderneming met korte beslissingslijnen. Een maatschappij met faam binnen de verzekerings- en bouwwereld. Extralegale voordelen: hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, bonusplan, ecocheques, een firmawagen, laptop en smartphone. Regelmatige evenementen, zoals seminaries. Je krijgt intern een opleiding met betrekking tot de wetgeving. Vlotte bereikbaarheid nabij Koekelberg.

 

Reageer nu meteen en word onze nieuwe collega! hrm@protect.be