MyProtect

Herken je je wel eens in één of meerdere van onderstaande situaties:

  • Mag ik opnieuw achter ieders veren zitten om die nodige attesten te verzamelen voor de 10-jarige aansprakelijkheid woningbouw?
  • Moet ik nu weer voor de duizendste keer dezelfde data inputten?
  • Hanteer ik eigenlijk wel het meest actuele modeldocument?
  • Is die regelgeving of laatste wetgeving nu echt niet begrijpelijker toe te lichten? Etc.

Herkenbaar? Dan is MyProtect echt iets voor jou.

Wat is MyProtect?

MyProtect is een online managementtool die je als klant van PROTECT zonder meerkost kan hanteren om jouw administratieve beslommeringen drastisch te vereenvoudigen. In overleg met architecten is MyProtect op maat ontwikkeld, wat het jou als architect aangenamer werken maakt.

Resultaat, jij kan je meer focussen op de essentie van jouw job, architectuur.

“Via MyProtect krijgen we een compleet overzicht van onze lopende werven. Omdat we de gegevens rechtstreeks inladen voor de jaarlijkse aangifte, verloopt dit een pak vlotter. We kunnen een aannemer de ingevulde bouwtechnische gegevens doorsturen, zodat hij via zijn verzekeringsspecialist een offerte tienjarige woningbouw kan aanvragen. Kortom, deze software is heel praktisch en doeltreffend.”
Goedele Pyncket & Sarah Buntinx (Buntinx – Pyncket Architecten)

Ondersteuning binnen drie domeinen

Jouw jaarlijkse aangifte is niet langer een dagopdracht. Alle data van opdrachtgevers en relaties worden voor jou bewaard. Je hebt er een volledig overzicht over al je lopende polissen en kan je de offertes in behandeling opvolgen.

“Mijn werfattesten” zorgt voor een verademing bij het opvragen en beheren van de attesten van de andere bouwpartners voor de 10-jarige aansprakelijkheid woningbouw .

In een overzichtelijke boomstructuur ontdek je binnen “Mijn kennisbib” in een oogopslag het meest actuele modeldocument terug en kan je webinars on demand in klare taal (her)bekijken.

“Via de MyProtect-tool kan ik online snel en op een veilige en eenvoudige manier mijn attest 10-jarige woningbouw opvragen en archiveren.”
- Liesbet (SFAR Architecten)

Ontdek via de instructievideo de mogelijkheden van MyProtect

MyProtect creëert meer tijd voor Architectuur

Gebruikers aan het woord

“Na twee uur was ik helemaal vertrouwd met de tool. Na het ingeven van de data kan je de gegevens telkens hergebruiken. Echt een voortreffelijk hulpmiddel om je dossiers te beheren in het kader van de wet-Peeters. Ik gebruik de tool nu systematisch en dat levert een enorme tijdsbesparing op, zowel voor mijn jaarlijkse aangifte als het opvragen van attesten bij bouwpartners.”
Stephanie Dejaiffe (Dejaiffe Stephanie Architecte Sprl)
“MyProtect is een heel doeltreffende managementtool die onze jaarlijkse aangifte sterk vereenvoudigt. De tool werkt bijzonder intuïtief, zodat je snel de vele mogelijkheden spontaan gebruikt. Zo kan je werf- en bouwpartnergegevens makkelijk kopiëren voor het invullen van andere bouwverzekeringen en verzekeringsattesten.”
- Agnès Deblander (Open Architectes)
“Ik vind de MyProtect-tool praktisch en duidelijk. Een enorm pluspunt is dat je bijna automatisch een aansporing kan sturen naar aannemers en ingenieurs om hun attesten voor hun tienjarige verzekering aan te leveren. Dat werkt heel efficiënt.”
- Héloïse Scaillet (La Grange)