Wat is de invloed van grondwaterstanden op jouw bouwprojecten?

LIVE webinar – do 23 maart - van 13u30 tot 15u00

Als PROTECT verzekerde kan je je Standaard Service upgraden naar de PAS. Dit betekent dat jij en al je kantoormedewerkers naast de extra juridische ondersteuning onbeperkt kunnen deelnemen aan onderstaande PAS Academy opleiding en deze uit het verleden onbeperkt uitgesteld kunnen bekijken.

De stand van het grondwaterpeil is de voorbije tijd met regelmaat een hoofdpunt binnen het nieuwsoverzicht. Dit dan veelal in de benadering van de waterbevoorrading voor mens, dier, landbouw en natuurlijk groen.

Ook binnen het bouwproces heeft de grondwaterstand een zeer cruciale invloed op de uit te voeren werken en de te realiseren constructie(s). Tijdens deze PAS Academy gaat Prof. Ir. Noël Huybrechts dieper in welke invloed de grondwaterstand kan uitoefenen op jouw bouwproject en welke risico's dit met zich kan meebrengen.

Aanvullend schetst jurist Nathalie Heymans enkele voorbeelden van schadegevallen rond deze materie in relatie tot de aansprakelijkheid van jou als architect of ingenieur.

PROGRAMMA

  • Grond & grondwater
    een korte introductie
  • Hoe grondwaterstanden bepalen?
  • Risico’s m.b.t. grondwater & cases: bemalingsrisico’s, opdrijven, etc.
  • Schadegevallen in relatie tot de aansprakelijkheid van de architect of ingenieur

GASTSPREKERS:

  • Prof. Ir. Noël Huybrechts, afdelingshoofd van Geotechniek, Constructies en betontechnologie BUILDWISE & gastprofessor KU Leuven
  • Jurist Nathalie Heymans, afdelingshoofd schade PROTECT nv
Datum do 23 maart 2023
Tijdstip van 13u30 tot 15u00
Medium live webinar
Genodigden exclusief voor PROTECT verzekerden en hun kantoormedewerkers met PAS dienstverlening
Deelnameprijs PAS Academy opleidingen zitten vervat in de PAS dienstverlening
Inschrijven Activeer je PAS & Teken in
Meer info info@protect.be of T. 02 411 41 14

Met je PAS dienstverlening kan jij als PROTECT verzekerde, en je bij ons gekende kantoormedewerkers, zonder bijkomende bijdrage de opleidingen van de PAS Academy bijwonen.
Meer info over de PAS dienstverlening

0
0
0
s2sdefault