Protect lanceert de My Protect tool

een uniek ecosysteem voor het beheer van de werven van de architect.
Onze architecten vinden hier een tool die hen kan helpen bij al hun verzekeringsadministratie, hun attestaanvraag tienjarige aansprakelijkheid woningbouw, alsook hun controleplicht op de attesten van bouwpartners.

De wet Peeters-Borsus is ondertussen enige tijd in voege maar voor velen blijft de praktische uitvoering vragen oproepen. My Protect is ontwikkeld om een antwoord te kunnen bieden aan deze vragen. 

My Protect bestaat uit twee luiken:

  1. Mijn verzekeringen, waar alle lopende polissen te raadplegen zijn. Vanuit dit luik kan je eenvoudig zowel nieuwe offertes en schades aangeven als bestaande overlopen. Al onze klanten kunnen hiervan gebruik maken.
  2. Mijn werfattesten, bedoeld voor onze klanten die binnen het draagveld van de wet Peeters-Borsus vallen en naar aanleiding hiervan het aangepaste bijvoegsel hebben ondertekend. Doordat de architecten zowel in orde moeten zijn met hun eigen attesten tienjarige aansprakelijkheid woningbouw als er op moeten toezien dat ook hun bouwpartners beschikken over dit attest, ontwikkelden we dit luik zodat er efficiënt een database kan aangelegd worden om alle werf- en bouwpartnergegevens te centraliseren. Op die manier wordt zowel de eigen attestaanvraag als de controle op bouwpartners vergemakkelijkt.

Op deze manier blijft Protect inzetten op ontzorgen.